×

Zijden mondmaskers Beste Voor Een Gevoelige Huid

Zijden mondmaskers zijn het beste voor een gevoelige huid.

De mondkapjes van Aciero zijn gemaakt van een goede kwaliteit zijde, een eerlijk natuurproduct met een aantal belangrijke eigenschappen:

Voldoende bescherming bij minimaal 2 lagen zijde tot met 3 lagen met filterzak ook. 

Zijde ademt goed. Dat is belangrijk als je een mondkapje voor langere tijd draagt en ook nog eens inspanningen moet verrichten. 

Zijde is afwasbaar, dus steeds herbruikbaar waardoor de aanschafkosten per saldo laag zijn.  

Zijde is anti-allergisch, dus zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. 

Zijde reguleert de temperatuur. Dat voorkomt transpiratie en zorgt er voor dat zowel in de zomer als in de winter het mondkapje prettig draagt.

Mondkapjes van Aciero sluiten soepel aan op de huid en voelen, ook na vele uren, bijzonder zacht aan.    

Het mondkapje kan heel gemakkelijk gecombineerd worden met bijvoorbeeld een medisch mondmasker. Zo blijft het mondmasker zacht en comfortabel aanvoelen. 

Dankzij verstelbare en elastieke banden is het mondkapje voor iedereen uitstekend in te stellen en geschikt voor jong en oud. Daardoor blijft het goed zitten voor optimale bescherming.  

Mondkapjes van Aciero zijn modieus en zijn leverbaar, naast zwart en wit, in prachtige kleuren. Bovendien geeft zijde een mooie glans. 

We zullen nog geruime tijd een mondkapje moeten dragen, dus waarom dan niet iets meer uitgeven aan een natuurproduct dat prettig aanvoelt, herbruikbaar is en ook nog eens mooi bij u staat?

Voor meer informatie of bestellingen neem contact met ons op! 

 

Go Top