×

Anti Allergie Mondkapjes

Anti Allergie Mondkapjes van Aciero, een duurzaam natuurproduct!

Zijde is een prachtig natuurproduct dat ademt én tegelijkertijd beschermend werkt. Zijde regelt bovendien op een natuurlijke wijze de temperatuur, zodat het mondkapje zowel in de zomer als in de winter comfortabel aanvoelt. Een ander voordeel is het feit dat de zijden maskers afwasbaar zijn vanaf 30 graden. Maar 60 graden kan ook. Het mondkapje is dus herbruikbaar en daarmee is de aanschafprijs relatief laag. 

De zijden maskers voelen soepel en prettig zacht aan op de huid. Elastieke banden, in de kleuren wit of zwart,  zorgen voor een perfecte aansluiting op het gezicht. De banden zijn op een eenvoudige manier te verstellen en zorgen daarmee voor een perfecte aansluiting op het gezicht. De maskers van Aciero zijn geschikt voor jong en oud, voor mannen en vrouwen.   

Leverbaar in diverse kleuren, van zwart, roze, groen, legergroen, beige, rood, licht en donker grijs, blauw tot helder wit. Ook zijn er exclusieve zijden mondkapjes voor bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. 

Zijden maskers hebben een prachtige uitstraling, passen bij elk type kleding en dragen het meest prettig. Een uniek product dat z’n geld meer dan waard is. 

De voordelen nog eens op een rij:

  • Zijde is een anti-allergeen en duurzaam natuurproduct 
  • Het zijden mondkapje voelt zacht en soepel aan, waardoor het ook voor langere tijd prettig draagt 
  • Afwasbaar dus herbruikbaar
  • Onderscheidend en exclusief 

 

Go Top